Qualicoat label voor MetaCoat!

20/11/2014

Kwaliteit wordt beloond! MetaCoat heeft officieel bericht gekregen dat ze voldoet aan de strenge qualicoat-eisen inzake poederlakken...

Lees meer PDF Certificaat

MetaCoat stelt u met trots haar nieuwe website voor!

14/10/2014

Een fris ontwerp en helemaal responsive. We hebben ook nòg meer de focus trachten leggen op dingen die voor u als klant van belang zijn...

Lees meer

MetaCoat in Manager Magazines

28/09/2014

Nieuwe opportuniteiten spotten, daar is MetaCoat actief mee bezig... Daarom vertelt MetaCoat graag aan Manager Magazines welke nieuwe investeringen er zoal gepland zijn.

MetaCoat 2.0 wordt in dit artikel kort voorgesteld. 

Naar het artikel!

MetaCoat haalt de backcover van Sterck Magazines!

15/08/2014

MetaCoat werd voorgesteld op de backcover van het eerste Sterck magazine in Antwerpen! Hiermee wilt MetaCoat duidelijk stellen dat ze ook sterke affiniteit heeft met de antwerpse markt. Een ideale gelegenheid om zich aldus op professionele manier te profileren.

Surf naar Sterck!

MetaCoat en iFacto werken samen op hoog niveau.

27/06/2014

Dat de samenwerking tussen MetaCoat en iFacto een echte win-win situatie was, werd vooral duidelijk op het vlak van administratie. Door enkele flexibele maatwerkmodules te importeren in het systeen, werd het werk van lakker tot inpakker aangenamer. Tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds nauw samen gewerkt met iFacto, om een maximale klanttevredenheid te bereiken. 

Meer over dit partnership